GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός εισαγγελικός λειτουργός έπ...


Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός εισαγγελικός λειτουργός έπεσε στο κενό, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου έμενε με την οικογένειά του, στα Βριλήσσια.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο εισαγγελέα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν όμωςπολύ αργά.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε, μεταξύ άλλων, ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007 αλλά και με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα γίνεται η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση