GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Μαουρίσιο

Άσχημα ήταν τα νέα για το Βραζιλιάνο μέσο του Δικεφάλου που δεν θα χάσει μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά θα μείνει εκτός αγωνιστικής δρά...


Άσχημα ήταν τα νέα για το Βραζιλιάνο μέσο του Δικεφάλου που δεν θα χάσει μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες. Η μαγνητική που έκανε ο Βραζιλιάνος έδειξε πως έχει κάκωση στον οπίσθιο χιαστό του αριστερού του γόνατου.

"Άτυχος στην καλύτερη ως τώρα εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μαουρίσιο που χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος από υπερέκταση. Η αρχική εκτίμηση, μετά το παιχνίδι, έδειξε συνδεσμική – θυλακική κάκωση της οπίσθιας επιφάνειας του γόνατος.

Ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη (31.10) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη διάγνωση. Ο Μαουρίσιο υπέστη δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, χωρίς άλλα ενδαρθρικά προβλήματα. Η θεραπεία που θ’ ακολουθήσει θα είναι συντηρητική και προβλέπεται να διαρκέσει 4-6 εβδομάδες" αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση