GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία ματς καθορίζουν το αν θα πάει η Εθνική στα μπαράζ

Τρία διαφορετικά σενάρια ευνοούν την Εθνική για να βρεθεί στα μπαράζ του Μουντιάλ. Έστω και ένα εκ των οποίων αν έρθει, θα αποκλείσει το...


Τρία διαφορετικά σενάρια ευνοούν την Εθνική για να βρεθεί στα μπαράζ του Μουντιάλ. Έστω και ένα εκ των οποίων αν έρθει, θα αποκλείσει το να είναι εκείνη η χειρότερη δεύτερη.

Μετά το "δώρο" που μας έκαναν οι Βέλγοι με το διπλό στη Βοσνία και μετά την αγχωτική νίκη που πήρε η ομάδα του Σκίμπε στην Κύπρο (και με δεδομένο φυσικά ότι θα πάρει το τελευταίο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το Γιβραλτάρ), είναι συγκεκριμένα τα αποτελέσματα που θα περιμένει για να μην είναι εκείνη η χειρότερη δεύτερη των προκριματικών.

Εφόσον, λοιπόν, φτάσει τους 19 βαθμούς και αφαιρουμένων των 6 από τα ματς με το Γιβραλτάρ (ως τελευταία ομάδα του ομίλου) θα έχει 13 στην ειδική βαθμολογία των δεύτερων. Και έπειτα θα περιμένει την υλοποίηση ενός από τα παρακάτω σενάρια:

-Στο Σλοβενία - Σκωτία αύριο να μην νικήσουν οι φιλοξενούμενοι. Κάτι απόλυτα εφικτό, διότι παίζουν μεν την πρόκριση, αλλά και οι Σλοβένοι έχουν κίνητρο γιατί θα διεκδικούν τις δικές τους ελπίδες (σε περίπτωση που δεν νικήσει η Σλοβακία τη Μάλτα).

-Το Ουαλία - Ιρλανδία τη Δευτέρα να τελειώσει ισόπαλο. Αν όχι, να νικήσουν οι φιλοξενούμενοι. Σε μια τέτοια περίπτωση (και εφόσον δεν μας... κάτσει κάποιο από τα άλλα σενάρια) η θέση των μπαράζ θα παιχτεί στη διαφορά τερμάτων.

Σε αυτόν τον όμιλο υπάρχει κι ένα... ακραίο σενάριο που μας βολεύει, αν πάρουν την νίκη οι Ουαλοί. Αυτό αφορά ήττα της Σερβίας στο Βελιγράδι από τη Γεωργία (οπότε οι Σέρβοι θα μείνουν 2οι στον όμιλο και με 12 πόντους στην ειδική βαθμολογία) ή ισοπαλία σε αυτό το ματς. Και αυτό διότι θα έχουμε και οι δύο από 13 πόντους στην ειδική βαθμολογία, με τους Σέρβους να είναι στο +3 (βγάζοντας δύο νίκες με τους ουραγούς Μολδαβούς έχουν έως τώρα 13-10 τέρματα), ενώ η Εθνική μας έχει οριστικά +4 (9-5).

- Το Ουκρανία - Κροατία τη Δευτέρα να λήξει χωρίς νικητή. Αν υλοποιηθεί θα μείνουν και οι δύο εκτός Μουντιάλ. Η μεν Κροατία επειδή θα είναι εκείνη η χειρότερη δεύτερη των ομίλων και η δε Ουκρανία επειδή θα μένει ούτως ή άλλως τρίτη στον όμιλο.

Οι δεύτεροι των ομίλων μέχρι στιγμής με την ειδική βαθμολογία:

1. Πορτογαλία 18 (22-4) (7 αγώνες)

2. Ιταλία 14 (11-8) (7 αγώνες)

3. Σουηδία 13 (17-7) (7 αγώνες)

4. Δανία 13 (12-5) (7 αγώνες)

5. Βόρειος Ιρλανδία 13 (10-5) (7 αγώνες)

6. Ελλάδα 13 (9-5) (8 αγώνες)

7. Ουαλία 11 (7-5) (7 αγώνες)

8. Κροατία 11 (6-4) (7 αγώνες)

9. Σκωτία 11 (8-9) (7 αγώνες)

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση