GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με τη δολοφονία Κινέζας στον Άγιο Παντελεήμονα - Ψάχνουν τον δράστη στο φιλικό της περιβάλλον

Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 48χρονης Κινέζας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε, σε προχωρημένη σήψη...


Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 48χρονης Κινέζας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε, σε προχωρημένη σήψη, από αστυνομικούς, τα ξημερώματα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα, στρέφονται κυρίως στο φιλικό περιβάλλον της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι, με τα χέρια της δεμένα και το κεφάλι της μέσα σε σακούλα, η οποία ήταν γεμάτη αίματα. Σημειώνεται, ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν τοποθετήσει τη σορό της κάτω από ένα κρεβάτι.

Η 48χρονη εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων, στην Ομόνοια, ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 23 Οκτωβρίου. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι, πιθανότατα, ο δράστης ή οι δράστες προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον της.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση