GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαιρόπουλος για Παπανικολάου: Δεν είναι δουλειά των παικτών να μιλάνε στους διαιτητές

Ο Κώστας Παπανικολάου διαμαρτυρήθηκε προς τους διαιτητές στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το...


Ο Κώστας Παπανικολάου διαμαρτυρήθηκε προς τους διαιτητές στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του ζήτησε να σταματήσει και να έχει το μυαλό του μόνο στο παιχνίδι.

Ο «Παπ» διαμαρτυρήθηκε ξανά στο 29' ζητώντας να μετρήσει για δύο πόντους μία βολή του ΜακΛιν μετά από παρέμβαση του Γκάμπριελ και ο κόουτς του Ολυμπιακού τον έστειλε στα αποδυτήρια να ηρεμήσει.

Μετά το τέλος του αγώνα, Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την απόφασή του να στείλει τον Κώστα Παπανικολάου στα αποδυτήρια κατόπιν διαμαρτυρίας του στους διαιτητές, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν αρμόδιος να κάνει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας τεχνικός:

«Στους διαιτητές δεν πρέπει να μιλάει κανένας, δεν είναι δουλειά των παικτών. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση