GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης για τον Καμμένο: Και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών - ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο άσκησε από...


Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Θα συνιστούσα να είστε πιο ψύχραιμος, να μην δείχνετε τόσο πάθος για ζητήματα που σας δημιουργούν πολιτικό πρόβλημα. Αυτό το θέμα το εργαλειοποιείτε για να συσπειρώσετε την κοινοβουλευτική σας ομάδα" είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργο.

"Ο κ. Καμμένος που είναι ακριβώς; Και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών. Μιας και μιλάτε για κωλοτούμπες, αυτός ο οποίος πήγαινε στον Αρχιεπίσκοπο και του έλεγε ότι θα ρίξω την κυβέρνηση αν χρειάζεται, τώρα βάζει την ουρά στα σκέλια. Δεν τολμάει να είναι σε αυτή την αίθουσα" συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

"Είναι θλιβερό, μια πραγματική ιστορία την οποία μου ανέφερε ένας άνθρωπος ο οποίος επι 40 χρόνια χειρίζεται τα ζητήματα διεμφυλικων να την ευτελίζετε με αυτό τον τρόπο" είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην ιστορία που όπως είπε στην προηγούμενη ομιλία του, του διηγήθηκε ένας ψυχίατρος."Φίλτρο ασφαλείας, προτείναμε και μία διάγνωση, να πάει κάποιος σε έναν ειδικό στο πιστοποιημένο κέντρο στο Αιγινήτειο και να τον διαβεβαιώσει για τις ευθύνες που αναλαμβάνει με την αλλαγή ταυτότητας. Δεν είναι ζήτημα ψυχοπάθειας, είναι ζήτημα στοιχειώδους ευαισθησίας. Η δύσκολη απόφαση δεν είναι να αλλάξει ταυτότητα, η δύσκολη απόφαση είναι να αποφασίσει ένα αγόρι να βγει από το σπίτι ντυμένο κορίτσι. Αν δεν το βλέπετε εθελοτυφλείτε και είστε ανεύθυνος. Μίλησα και με την κοινότητα (των ΛΟΑΤΚΙ) και αναγνωρίζω το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, αλλά χρειαζόμαστε και μία δικλείδα ασφαλείας" τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση