GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Πολιτική δήλωση (κατά της αντιπολίτευσης) απ' τον αρχηγό ΕΛ.ΑΣ...

Harris Kodopoulos   Δεν πάμε καλά. Ο Τόσκας έκανε γαργάρα την δολοφονική επίθεση στο ΑΤ Πεύκης από αναρχικούς και έβαλε τον αρχηγό της...

Δεν πάμε καλά.
Ο Τόσκας έκανε γαργάρα την δολοφονική επίθεση στο ΑΤ Πεύκης από αναρχικούς και έβαλε τον αρχηγό της Αστυνομίας να κάνει ...πολιτική δήλωση κατά της αντιπολίτευσης.
Σας το επαναλαμβάνω θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με αυτούς που έχουμε μπλέξει.
Ουδέποτε η Αστυνομία στην περίοδο της μεταπολίτευσης είχε εμπλακεί στις πολιτικές διαμάχες.
Το είδαμε και αυτό με τον αξιότιμο κ. Τσουβάλα. (ή όπως τον λένε).
------------------------
«Δεν είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικό Τμήμα γίνεται στόχος επίθεσης στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, βέβαια με φθίνουσα τάση» είπε αρχικά στη δήλωσή του ο κ. Τσουβάλας και πρόσθεσε με νόημα: «Αντιλαμβανόμαστε ότι η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αντιστροφής της πραγματικότητας, σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες, ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν θα επιτευχθεί».
Σύμφωνα με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. «τα στελέχη της Αστυνομίας επιτελούν καθημερινά το καθήκον τους. Τα Αστυνομικά Τμήματα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και δεν είναι ούτε θα μετατραπούν σε στρατιωτικοποιημένες ζώνες». Και ο αντιστράτηγος Τσουβάλας κατέληξε: «Τα Αστυνομικά Τμήματα είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ανήκουν στην ελληνική κοινωνία, την οποία υπηρετούν και προστατεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση