GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε ο Ταραντίνο για τον Γουάινστιν

Ο Κουέντιν Ταραντίνο παραδέχτηκε ότι γνώριζε εδώ και πολύ καιρό τη συμπεριφορά του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν που κατη...


Ο Κουέντιν Ταραντίνο παραδέχτηκε ότι γνώριζε εδώ και πολύ καιρό τη συμπεριφορά του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από σχεδόν 40 γυναίκες ηθοποιούς.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε χθες ότι διενεργεί έρευνα σε βάρος του 65χρονου μεγιστάνα για μια σεξουαλική επίθεση που χρονολογείται το 2013, ενώ άλλες δύο έρευνες διεξάγονται στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

"Ήξερα αρκετά για να αντιδράσω περισσότερο απ' ότι έκανα", παραδέχτηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times. "Ήταν περισσότερο από τις συνηθισμένες φήμες, από τα κουτσομπολιά. Δεν ήταν του τύπου 'λένε'. Ήξερα ότι είχε κάνει διάφορα τέτοια πράγματα", παραδέχτηκε ο Ταραντίνο.

Στα μέσα Οκτωβρίου, μετά τις πρώτες κατηγορίες κατά του Γουάινστιν, ο βραβευμένος κινηματογραφιστής με τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ των Καννών για την ταινία "Pulp Fiction" ανάρτησε μήνυμα στο Twitter μιλώντας για "αποκαλύψεις που ήρθαν στην επιφάνεια", και δηλώνοντας "εμβρόντητος και με ραγισμένη την καρδιά".

Παραδέχεται επίσης ότι γνώριζε για τον εξωδικαστικό διακανονισμό που υπογράφηκε μεταξύ της ηθοποιού Ρόουζ Μακ Γκάουαν και του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

"Θα ήθελα να έχω ενεργήσει υπεύθυνα για όσα είχα ακούσει. Αν είχα κάνει αυτά που θα έπρεπε να είχα κάνει, τότε θα έπρεπε να μην δουλεύω μαζί του", δήλωσε.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση