GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρές μάχες του τουρκικού στρατού με τζιχαντιστές στη Συρία

Τουρκικές δυνάμεις αντάλλαξαν πυρά με την Ταχρίρ αλ-Σαμ, ένα συριακό συνασπισμό ισλαμιστικών ομάδων, κοντά στο χωριό Καφρ Λουσίν στα σύν...


Τουρκικές δυνάμεις αντάλλαξαν πυρά με την Ταχρίρ αλ-Σαμ, ένα συριακό συνασπισμό ισλαμιστικών ομάδων, κοντά στο χωριό Καφρ Λουσίν στα σύνορα μεταξύ της Τουρκίας και της συριακής επαρχίας Ιντλίμπ, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Παρατηρητήριο, μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί τον πόλεμο στη Συρία και διαθέτει μεγάλο δίκτυο πληροφόρησης σε όλη τη χώρα, εδρεύει στη Βρετανία.

Χθες, Σάββατο ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι Σύροι αντάρτες που υποστηρίζονται από τις τουρκικές δυνάμεις επρόκειτο να εξαπολύσουν επιχείρηση στην περιοχή αυτή, η οποία ελέγχεται στο μεγαλύτερο μέρος της από την Ταχρίρ αλ-Σαμ.

Ομάδες ανταρτών που μετέχουν στην επιχείρηση δήλωσαν χθες ότι αναμένουν πολύ σύντομα την έναρξή της, ενώ η Ταχρίρ αλ-Σαμ δήλωσε ότι οποιαδήποτε εισβολή στην Ιντλίμπ δεν θα είναι "πικνίκ" για τους εχθρούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση