GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο έλεγχος των δημόσιων οικονομικών στο πρώτο ραντεβού τρόικας - κυβέρνησης

Με τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών ξεκινούν αύριο οι επικεφαλής της τρόικας τις συναντήσεις τους με κυβερνητικά στελέχη, στο πλαίσιο...


Με τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών ξεκινούν αύριο οι επικεφαλής της τρόικας τις συναντήσεις τους με κυβερνητικά στελέχη, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. 

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 15.00 με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη και αφορά την πορεία του φετινού του προϋπολογισμού και τις προοπτικές για τον προϋπολογισμό του 2018. Η δεύτερη συνάντηση θα γίνει στις 17.30, επίσης με τον κ. Χουλιαράκη, με αντικείμενο τη δημοσιονομική διαχείριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις των επικεφαλής της τρόικας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, οπότε και θα αναχωρήσουν με προοπτική να επιστρέψουν στην Αθήνα στα τέλη Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δανειστές έχουν εκφράσει τη βούλησή τους να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έως το τέλος του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση