GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η πώρωση του δωσίλογου αμοραλισμού...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου.  Τσίπρας: «Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία»!!! Τέτοιο κυνικό και ξεδιάντροπο ανδρείκελο του πλανητικού ιμπεριαλι...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου. 

Τσίπρας: «Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία»!!!
Τέτοιο κυνικό και ξεδιάντροπο ανδρείκελο του πλανητικού ιμπεριαλισμού δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…

Έχει δέσει την Ελλάδα, οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά, χειροπόδαρα στους διεθνείς ληστές και δημίους της ανθρωπότητας και κομπάζει με αυθάδεια: «Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία»!!!

Υπέγραψε στις ΗΠΑ τα θανατηφόρα συμβόλαια θανάτου της εθνικής μας υπόστασης και κυριαρχίας και ο Τσίπρας καυχιέται για την «αλλαγή κατηγορίας»!!!

Φαίνεται ότι «αλλαγή» γι αυτόν τον επαρμένο ραγιά είναι η απώλεια κάθε ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της Ελλάδας: Εθνικής, οικονομικής, πολιτικής και CIA…

Αυτός ο άθλιος «Έλληνας» πρωθυπουργός θα καταγραφεί στην ιστορία σαν ο πλέον κυνικός και αυθάδης πολιτικός απατεώνας, ο οποίος προσέδωσε στο ΨΕΜΑ, στην ΚΟΡΟΪΔΙΑ και στον ΑΜΠΑΙΓΜΟ του ελληνικού λαού, γιγάντιες και μοχθηρές διαστάσεις…

Η πολιτική αλητεία χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς αναστολές και συστολές: Η πώρωση του ψεύδους και του δωσίλογου αμοραλισμού…

ΠΗΓΗ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/10/blog-post_7.html

1 σχόλιο

  1. Γερμανία, Αυστρία εκλογές - και η ακροδεξιά ανεβαίνει παντού..

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Περίπου 61,5 εκατομμύρια Γερμανοί ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες το Σεπτέμβρη για να εκλέξουν το 19ο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιό τους.

    Η Άγκελα Μέρκελ εξασφάλισε την τέταρτη θητεία της.

    Το SPD καταψηφίστηκε και ο Μάρτιν Σουλτς απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να συμμετάσχει και πάλι στην κυβέρνηση.

    Την πολιτική απέναντι τόσο στη λιτότητα όσο και στο μεταναστευτικό χρεώθηκαν και τα δύο κυβερνητικά κόμματα, με αποτέλεσμα οι Σοσιαλδημοκράτες να αναζητούν διέξοδο μέσω της ανασύνταξης του κόμματος τους.

    Έτσι, η μόνη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης είναι πλέον ο συνασπισμός «Τζαμάικα» -από τα χρώματα των κομμάτων, μαύρο για το CDU, κίτρινο για τους Φιλελεύθερους, πράσινο για τους Πράσινους.

    Η συμμετοχή των Φιλελευθέρων στην κυβέρνηση θα σημάνει μια ακόμη πιο σκληρή στάση σε επίπεδο οικονομίας. Αυτό θα σημάνει όμως και πιο σκληρή λιτότητα.

    Παράλληλα το ακροδεξιό κόμμα AfD δικαιώνεται και μπαίνει στην Βουλή για πρώτη φορά μετά το 1945.Τι σημαίνει όμως η είσοδος της άκρας Δεξιάς στο Κοινοβούλιο;

    Σημαίνει: Αποτυχία της φιλελεύθερης πολιτικής που ασκήθηκε μέχρι σήμερα.
    Σημαίνει: Η Δημοκρατία της Βειμάρης αναβιώνει, μέσα από τις κοινωνικές αντιδράσεις ενάντια στις πολιτικές λιτότητας.
    Σημαίνει: Κίνδυνος για τα Δημοκρατικά Κεκτημένα.

    ΑΥΣΤΡΙΑ: Πρόωρες Βουλευτικές Εκλογές 15/10/2017. 6,4 εκατομμύρια ψηφοφόροι -περίπου το 80%- ψήφισαν να αλλάξουν τα δεδομένα στη χώρα τους. Το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του απερχόμενου υπουργού Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς είναι ο μεγάλος νικητής των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στην Αυστρία.Έτσι, ο 31χρονος Σεμπάστιαν Κουρτς θα γίνει ο νεότερος ηγέτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές με ποσοστό που κυμαίνεται στο 31,6%. Η πολιτική γραμμή που ακολούθησε στηρίχθηκε κυρίαρχα στην αναχαίτιση των μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη και δη στη χώρα του.

    Το ακροδεξιό κόμμα της Αυστρίας «Ελεύθεροι» κατέλαβε την τρίτη θέση. Με αύξηση σε ποσοστό 5,5% κέρδισε το 26% των ψήφων και έγινε το τρίτο κόμμα στην Αυστρία!

    Η ακροδεξιά θριαμβεύει στις κάλπες της Ευρώπης. Από την Γαλλία έως τη Σκανδιναβία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Ουγγαρία την Πολωνία…
    Με ισχυρή αντιπροσώπευση σε πολλά ευρωπαϊκά κοινοβούλια και τοπικά συμβούλια, η ακροδεξιά διείσδυσε δυναμικά στο κενό που άφησαν τα δεξιά-σοσιαλιστικά-αριστερά κόμματα.

    Τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν οικονομική και κοινωνική ισότητα, ανάπτυξη αλληλέγγυα με την ευημερία των λαών. Ενώ με την ερασιτεχνική ένταξη των μεταναστών ολοκληρώθηκε ένας φαύλος κύκλος μείωσης της αγοράς εργασίας και κατά συνέπεια της αγοραστικής δύναμης και του βιοτικού επιπέδου των κοινωνιών.

    Εύλογα λοιπόν, τα ακροδεξιά κόμματα μιλάνε για αξιοπρεπές κράτος, με πλήρη απασχόληση, γενναιόδωρες συντάξεις, επαρκή κοινωνική ασφάλιση, ως αντίβαρο στη βάρβαρη λιτότητα που εισήγαγε η παγκοσμιοποίηση. Αυτό συμβαίνει όταν ο Φασισμός διεκδικεί την Δημοκρατία..

    Στην Ευρώπη υπάρχει ακόμα η ψευδαίσθηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . Υπάρχουν ακόμα σοσιαλιστικά, αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα (καθώς και ακροδεξιά), που διεκδικούν την ψήφο του λαού...Όλα υπόσχονται ότι μπορούν ν’ αλλάξουν το σύστημα, ότι θα εκπροσωπήσουν τον λαό. Όμως εμείς, οι άνθρωποι που πασχίζουν για να επιβιώσουν, για να ζήσουν βρισκόμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με πιο σκληρά μέτρα...

    Όμως η δημοκρατία έχει αποτύχει να εκφράσει τον λαό... Τίποτα δεν θα μας δοθεί ψηφίζοντας -κυβερνήσεις της Γουόλ Στριτ... Η μόνη λύση είναι η αντίδραση, ο αγώνας.
    Αλλά, καθώς διαβάζω τα χρονικά των εξεγέρσεων του 19ου αιώνα στις ΗΠΑ, με τους νεκρούς στο Σικάγο και στη Φιλαδέλφεια, καταλαβαίνω ότι δύσκολα θα ξαναρχίσει μια τέτοια εποχή, όπου οι άνθρωποι θα σκοτώνονται για να ζήσουν..Τώρα πια μάθαμε να ζούμε όπως μπορούμε... Σήμερα η ΕΕ έχει μετατραπεί σε ένα γερμανικό οικονομικό φέουδο.Η Γερμανία δεν διαθέτει κανένα συναίσθημα γι’αυτό που λέμε «Ευρώπη»... Τους ξέρω καλά και ξέρω τι λέω. Η Γερμανία θέλει την ΕΕ αλλά ως αντικείμενο οικονομικής εκμεταλλεύσεως, ως «αυλή» της, ως συνέχεια της Ναζιστικής πολιτικής του «Ζωτικού της χώρου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση