GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρανταοκτάωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ

Την απόφαση για 48ωρη απεργία για τη σωτηρία του ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων – ΕΔΟΕΑΠ, έλαβε η ΕΣΗΕΑ. Η απεργία αρχίζει στις 0...


Την απόφαση για 48ωρη απεργία για τη σωτηρία του ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων – ΕΔΟΕΑΠ, έλαβε η ΕΣΗΕΑ. Η απεργία αρχίζει στις 06.00π.μ της Τρίτης 24 Οκτωβρίου και λήγει στις 06.00π.μ το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.
Την ίδια ώρα, εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα από το νοσοκομείο η δημοσιογράφος απεργός πείνας Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σάββατο. Τόσο η ίδια όσο και άλλες τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι, κάνουν απεργία πείνας για το θέμα του ταμείου περίθαλψης των δημοσιογράφων.

1 σχόλιο

  1. εεε ΟΧΙ και σε ολα τα ΜΜΕ το σκαει δεν ΣΚΑΕΙ και δεν συμμετέχει..εκεί οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ θελουν απεργίες και μαλακίες ...ΕΚΕΙ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ..[όποιος απεργήσει απολύετε στο ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση