GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αστυνομία εντόπισε το όχημα της Ασφάλειας που είχε κλαπεί στο Παλαιό Φάληρο

Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της Ασφάλειας που είχαν αρπάξει δύο ένοπλοι υπό την απειλή πιστολιού από έναν ασ...


Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της Ασφάλειας που είχαν αρπάξει δύο ένοπλοι υπό την απειλή πιστολιού από έναν αστυνομικό την περασμένη Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα είναι σε καλή κατάσταση και πραγματοποιείται εξονυχιστικός έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.

Να θυμίσουμε πως το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής. Ο αστυνομικός ήταν σε υπηρεσία και περνούσε με το αυτοκίνητο έξω από το συγκρότημα κινηματογράφων Village, όταν οι δύο άγνωστοι τον προσέγγισαν, σταμάτησαν το όχημα, τον έβγαλαν έξω με την απειλή των όπλων, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα δεν κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση