GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση της ΝΔ για το ταξίδι του Καμμένου στο Λονδίνο

Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος για τον τρόπο εξόφλησης της διαμονής του στο Λονδίνο κατέθεσε στη ...


Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος για τον τρόπο εξόφλησης της διαμονής του στο Λονδίνο κατέθεσε στη Βουλή ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας εξαπολύει «πυρά» κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας κατηγορώντας τον για απόπειρα εξαπάτησης της Βουλής.

Ο κ. Τσιάρας αναφέρει ότι στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, «ο κ. Καμένος υποστήριξε, επί λέξει, ότι πρόκειται για "κατασκευασμένα ψέματα αυτά τα οποία βγάλανε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι δηλαδή έμεινα σε πανάκριβο ξενοδοχείο χρεώνοντας το Δημόσιο. Χρέωσα την πιστωτική μου κάρτα"».

Ο κ. Τσιάρας υπογραμμίζει ότι «προκειμένου μάλιστα να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, ο κ. υπουργός κατέθεσε προς ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας την υποτιθέμενη απόδειξη από τη χρέωση της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας» και προσθέτει:

«Ωστόσο, σύμφωνα με τη σχετική απόδειξη εξόφλησης του κ. Καμένου στο ξενοδοχείο Mandarin, η οποία δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ο κ. υπουργός - εν αντιθέσει με όσα υποστήριξε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής - φέρεται να εξόφλησε το λογαριασμό του με μετρητά».

Μετά από αυτά, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ζητεί από τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας να απαντήσει «αν αντιλαμβάνεται το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε να επιχειρήσει να παραπλανήσει την εθνική αντιπροσωπεία, μετερχόμενος μάλιστα ψευδή αποδεικτικά στοιχεία» και «αν συναισθάνεται το μέγεθος του ηθικού του παραπτώματος». Ζητεί εξάλλου από τον Πάνο Καμένο να απαντήσει «ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ο κ. υπουργός κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση