GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις μέσα από τις επιστολές των απαγωγέων του Λεμπιδάκη

Η επιστολή που έστειλαν οι απαγωγείς στον πατέρα και τον αδελφό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, είδε το φως της δημοσιότητας. Στην επιστολή, οι απ...


Η επιστολή που έστειλαν οι απαγωγείς στον πατέρα και τον αδελφό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, είδε το φως της δημοσιότητας. Στην επιστολή, οι απαγωγείς καταφέρονται κατά της Αστυνομίας και κάνουν λόγο για την τύχη που θα είχε ο επιχειρηματίας εάν δεν έκαναν ό,τι τους ζητούσαν.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Γιάννη και Μάνο Λεμπιδάκη, έχετε καταλάβει λάθος τα μηνύματα που λάβατε με τα δύο βίντεο και επιστολές. Οι σύμβουλοί σας ιδιωτικοί και δημόσιοι σας έπεισαν ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και είναι ζήτημα χρόνου να κάνουμε το λάθος που περιμένουν και να σας φέρουν πίσω τον Μιχάλη. Νομίζουν ότι παρακολουθώντας τους Μυλοποταμίτες και τους υπολοίπους γνωστούς, θα φτάσουν στην δική τους επιτυχία, κάποιοι για τα γαλόνια τους και κάποιοι για τα λεφτά που τους πληρώνετε.

Το τέλος που εσείς επιλέγεται με τα τερτίπια σας, θα γίνει αντικείμενο αναλύσεων και ίσως κάποια απόδοση ευθυνών συναισθηματικού περιεχομένου, για να έχουν όλοι να λένε κάτι, να είναι στενοχωρημένοι και να σας συλλυπούνται για το δράμα σας. Προσπαθήστε να δώσετε την τελευταία εξήγηση για τις ανεργίες σας στον Μιχάλη για να φύγει ήσυχος και ανακουφισμένος ότι προσπαθήσατε αλλά φταίνε οι άκαμπτοι και στυγνοί απαγωγείς του. Θα ακούσει τις δηλώσεις σας, θα το φροντίσουμε εμείς να τις ακούσει. Δηλώσεις που με τόση ευκολία χρησιμοποιείται στα ΜΜΕ και σας λένε ότι είναι πλεονέκτημα η δημοσιότητα που δίνετε, και τα μας στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Δεν έχετε καταλάβει όλοι σας, ότι το παιχνίδι σήμερα παίζετε μόνο από εμάς και το έχουμε φτάσει με την δική σας βοήθεια στο τέλος του. Μην πιστέψετε ότι θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για εσάς ή άλλη υποχώρηση από εμάς, αυτό τελειώνει με την τελευταία σας άρνηση, που αν την επιλέξετε, θα φορτωθεί αποκλειστικά σε εσάς και όχι στους τρίτους που σας περιστοιχίζουν ή στους αδίστακτους απαγωγείς όπως μας χαρακτηρίζετε.

Όλες οι δικαιολογίες που βρίσκετε σήμερα ξέρετε ή αν δεν το ξέρετε θα το μάθετε σύντομα ότι δεν πρόκειται να σας ανακουφίσουν στο τέλος, και θα έχετε ακόμα να δώσετε πειστικές εξηγήσεις, που θα σας ζητηθούν από τα παιδιά του, την μάνα του και την γυναίκα του, ότι καλύτερο μπορούσατε και πέρναγε από το χέρι σας το κάνατε. Το επόμενο μήνυμα που θα λάβετε αν κρατήσετε την ίδια στάση θα είναι το τελευταίο, οδηγίες για να παραλάβετε τα πακέτα που θα κλείσει το παζλ του Μιχάλη.

Από τον Μιχάλη θα έχετε να θυμάστε σαν ενθύμιο τα τελευταία του γράμματα που σας στέλνουμε σήμερα και τα βίντεο για την τελευταία του όψη. Να δώσετε στην γυναίκα του το γράμμα που απευθύνεται σε αυτήν και στα παιδιά του γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, θα φροντίσουμε εμείς να τους ενημερώσουμε για όλα αυτά που προορίζονταν για αυτούς.

Αν τελικά αποφασίσετε να συνεργαστείτε μόνο με τους δικούς σας όρους θα ξεκινήσετε να δείξετε την πρόθεση σας με τον εξής τρόπο και όχι με τον τρόπο της δημοσιότητας που έχετε επιλέξει μέχρι σήμερα. Αν έχετε το κουράγιο μπορείτε να μας αγνοήσετε και θα κλήσει ο επίλογος της ιστορίας εδώ.

Θα δημοσιεύσετε στην εφημερίδα Κρητικές αγγελίες στο φύλλο δημοσίευσης που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 11-9-2017 την εξής αγγελία: Πωλείτε στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου μεγάλος επαγγελματικός βιοτεχνικός χώρος 3000τ.μ. κτισμένος σε 10.000 τ.μ. οικοπεδική έκταση. Κατάλληλος για πολλές χρήσεις. Τιμή πώλησης ανάλογη με την μοναδικότητα του. Τηλέφωνα επικοινωνίας 69…69…69.

(Στα τηλέφωνα επικοινωνίας θα βάλετε 3 νέες συνδέσεις, νούμερα κινητών τηλεφώνων με την σειρά που σας λέμε. Στο πρώτο νούμερο θα απαντά η σύζυγος Κατερίνα, στο δεύτερο ο αδελφός Μανώλης και στο τρίτο ο πατέρας Γιάννης. Τα τρία αυτά νούμερα θα είναι μόνο γνωστά στους τρεις σας και σε εμάς, αν τα μάθουν οι γνωστοί σωτήρες σας, θα μάθετε ότι δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν και θα το μάθετε με οδυνηρό τρόπο). Η δημοσίευση αυτή αν καταχωρηθεί όπως ακριβώς σας την υποδείξαμε θα σημαίνει για εμάς ότι θα έπεται νέο μας μήνυμα για τον τρόπο παράδοσης των χρημάτων. Αν δεν δημοσιευτεί η αγγελία θα κλείσετε τον κύκλο επικοινωνίας και θα περιμένετε το τελευταίο μήνυμα για τον επίλογο.

Η τελευταία κίνηση στην σκακιέρα είναι στην δική σας πλευρά.

Περιμένουμε να δούμε την ψυχραιμία σας».

Πηγή: patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση