GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Τσιρώνη σχετικά με την κάνναβη

"Οι απόψεις υπουργού της κυβέρνησης περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση, όχι μόνο είναι επικίνδυνες, αλλά και αποδεικνύου...


"Οι απόψεις υπουργού της κυβέρνησης περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση, όχι μόνο είναι επικίνδυνες, αλλά και αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση της λεγόμενης ιατρικής κάνναβης είναι ο δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που επειδή φοβούνται να το ομολογήσουν το μεθοδεύουν δια της πλαγίας οδού" επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη.
"Η άποψη ότι έτσι θα αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών είναι τουλάχιστον ανεύθυνη, όταν στις χώρες που έχουν υπάρξει τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί, ενώ η Ελλάδα - παρά τη συνεχή αύξηση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης και της όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων - διατηρεί από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη στη χρήση ναρκωτικών" προσθέτει.
"Να τη χαίρονται τη δήθεν “αριστερή” ατζέντα τους, που είναι τόσο “αριστερή” όσο ο Γιώργος Παπανδρέου, που πρωτοδιατύπωσε τέτοιες απόψεις ή η κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ) που πρωτοέφερε νομοσχέδιο νομιμοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και το μάζεψε άρον - άρον κάτω από τις αντιδράσεις που υπήρξαν" καταλήγει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση