GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδικήθηκε την άπιστη σύντροφό του την ημέρα του... γάμου τους

Εκδίκηση με έναν... πρωτότυπο τρόπο πήρε ένας άνδρας από την... άπιστη σύντροφό του. Την ημέρα του γάμου τους λοιπόν, αποφάσισε να δεί...


Εκδίκηση με έναν... πρωτότυπο τρόπο πήρε ένας άνδρας από την... άπιστη σύντροφό του.

Την ημέρα του γάμου τους λοιπόν, αποφάσισε να δείξει ένα βίντεο με την απιστία της νύφης μπροστά στους ανυποψίαστους καλεσμένους τους, οι οποίοι έμειναν άναυδοι όταν είδαν τη γυναίκα να πηγαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τον εραστή της.

Το περιστατικό συνέβη στη Σιγκαπούρη, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν το μυστήριο του γάμου είχε ήδη προλάβει να τελεστεί.

Ο γαμπρός, που είναι επιχειρηματίας, είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο, καθώς υποπτευόταν ότι η σύντροφός του τον απατούσε.

Η ιδιωτική ντετέκτιβ, κυρία Ζούο, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της Σιγκαπούρης σχετικά με το γεγονός. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως περίμενε από τον πελάτη της να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σχετικά με τη μέλλουσα σύζυγό του προκειμένου να ακυρώσει τον αρραβώνα τους. Έτσι, εξεπλάγην όταν έλαβε μία πρόσκληση για τον γάμο του ζευγαριού.

Όπως δήλωσε, πέρασε έξι εβδομάδες παρακολουθώντας τη μέλλουσα νύφη προτού αναφέρει τα συμπεράσματά της στον πελάτη της. Όταν είδε το βίντεο στον γάμο, τότε κατάλαβε το κίνητρο του γαμπρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση