GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΕΙΑ! Παίρνει και η Γιάμαλη εκπομπή στην ΕΡΤ...

"Πλουραλιστικό πρόγραμμα με την σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ" υπόσχονται στην Αγία Παρασκευή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. ...

"Πλουραλιστικό πρόγραμμα με την σφραγίδα της εγκυρότητας της ΕΡΤ" υπόσχονται στην Αγία Παρασκευή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ κάνει πρεμίερα στις 16 Οκτωβρίου και σε αυτό δε λείπουν οι παρουσιαστές από την περσινή χρονιά, όπως η Αναστασία Γιάμαλη, η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η Αναστασία Γιάμαλη αναβαθμίζεται, λαμβάνοντας ρόλο βασικού παρουσιαστή εκπομπής.
Θα τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο 10-12 το πρωί μαζί με τον Τάκη Σαράντη.
Μέχρι τότε ας θυμηθούμε κάποιες από τις περσινές στιγμές της:
Όταν προπαγάνδιζε ότι ο Άδωνις θα απολύσει συμβασιούχους
Όταν είπε (δήθεν αστειευόμενη) πως ο Κ. Μητσοτάκης σιχαίνεται να μπει σε Hot Spot μεταναστών

Η Κατερίνα Αρκιβοπούλου επανέρχεται με καθημερινή ενημερωτική εκπομπή
Φέτος η "Αίθουσα Σύνταξης" αλλάζει όνομα και θα λέγεται "Δεύτερη ματιά". Θα την παρουσιάζει η Κατερίνα Ακριβοπούλου μαζί με την Έλλη Τριανταφύλλου. Στο στούντιο θα είναι επίσης ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

Ένα στιγμιότυπο από την περσινή Αίθουσα Σύνταξης. Η "πολιτική συμφωνία" και το περίφημο "τέλος της λιτότητας"



Τέλος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο, φέτος θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή μαζί με τη Μαίρη Πολάλη
Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε πρωί από τις 05.45 έως και τις 10.00, ενώ το βραδινό δελτίο θα μεταδίδεται στις 20.55 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ένα χαρακτηριστικό βίντεο από το δελτίο της ΕΡΤ με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για τους "νεκρούς από το μαύρο":
Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ:
-Από τις 05.45 έως και τις 10.00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολάλη μεταφέρουν την «ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ» της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και το πρωινό μεγάλο δελτίο ειδήσεων.

-Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» στις 10.00 η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο ειδήσεων των 12.00.

-Στις 15.00 μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις 16.00 έως και τις 18.00 ακολουθεί η ενημερωτική εκπομπή «ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και την Έλλη Τριανταφύλλου. Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

-Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18.15, μετά το απογευματινό δελτίο Ειδήσεων στις 18.00.

-Το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάθε βράδυ στις 20.55 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

-Τα Σαββατοκύριακα ενημέρωση από τις 07.00 έως τις 10.00 με τον Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου, οι οποίοι παραδίδουν τη σκυτάλη μέχρι τις 12.00 στον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη.

-Στην ΕΡΤ1 συνεχίζονται εκπομπές δημοσιογραφικής έρευνας, όπως ο «Εξάντας» του Γιώργου Αυγερόπουλου, το «Roads» με τον Πάνο Χαρίτο, οι «28 φορές Ευρώπη» με τον Κώστα Αργυρό, το «ΕΡΤ report» με τις Μάχη Νικολάρα, Μαρίνα Δεμερτζιάν και Εμμανουέλα Αργείτη, το «Europe» με την Εύα Μπούρα, το «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη κ.α.

-Στην ΕΡΤ1 θα προβληθούν ξένες σειρές, όπως ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Έξι αδελφές» και η βραβευμένη παραγωγή του Channel4 «Indian Summers».

-Επιστρέφει στην ΕΡΤ2 το βραδινό δελτίο Ειδήσεων στις 23.00 με τον Γιάννη Δάρρα.

Αθλητικές διοργανώσεις: Μουντιάλ 2018, το Champions League 2017 – 2018, τη Formula1, τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, όλους τους αγώνες της FIBA έως το 2020, τη Football League, το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Α1, το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, αγώνες Basketball Champions League, τα Πρωταθλήματα Α1 Βόλεϊ, Χάντμπολ και Πόλο Ανδρών, όλες τις διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ, τα Πρωταθλήματα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, τις διοργανώσεις του Υγρού Στίβου, της Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ και Χάντμπολ, το Champions League Γυναικών Ποδοσφαίρου, τις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες από το καλοκαίρι του 2018, όλα τα καλοκαιρινά Τουρνουά των Εθνικών Ομάδων, το Κύπελλο Ισπανίας – περιεχόμενο που καθιστά την ΕΡΤ πρωτοπόρο στη μετάδοση αθλητικών γεγονότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση