GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ από τον Κοτζιά για το Κυπριακό...

Μανώλης Καλατζής  ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΛΙ Καμία αναφορά του Νίκου Κοτζιά στο Κυπριακό, κατά τη συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα με τον...


Μανώλης Καλατζής
 ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΛΙ
Καμία αναφορά του Νίκου Κοτζιά στο Κυπριακό, κατά τη συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα με τον Μ. Τσαβούσογλου.
--------------------------

Το θέμα των Τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει διεθνή προστασία στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του περσινού Ιουλίου επανέφερε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά στην Άγκυρα, ο κ. Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δίνει «καταφύγιο» αλλά να εκδίδει μέλη του δικτύου του ιεροκήρυκα Φετχουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί ενορχηστρωτή του πραξικοπήματος. Υπενθυμίζεται πως ο Άρειος Πάγος έχει απορρίψει τελεσίδικα την έκδοση οκτώ τούρκων στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο λίγες ώρες μετά το περσινό πραξικόπημα.

Ο κ. Τασβούσογλου υποστήριξε επίσης ότι η Τουρκία διαπιστώνει παρουσία μελών του του κουρδικού PKK και της ακροαριστερής ομάδας DHKP-C στην Ελλάδα. Και οι δύο αυτές οργανώσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως τρομοκρατικές από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Στηρίζουμε με πάθος τη Δημοκρατία στην Τουρκία και ταχθήκαμε εξαρχής ενάντια στο πραξικόπημα», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κοτζιάς. Προσέθεσε ότι υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα, αλλά οι δύο πλευρές αναπτύσσουν θετική ατζέντα «για να προχωρήσουμε στις μεταξύ μας σχέσεις».

Ακολούθησε συνάντηση του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας με τον τούρκο πρόεδρο Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον κ. Κοτζιά να προαναγγέλλει πως θα απευθύνει πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.


1 σχόλιο

  1. Για τον Νικολάκη μας! Τον Τζίφτη μας τον Καραμπουζουκλή μας!!! Δύο Τόνια Νικολάκη!


    1ον. Όλος ο Πολιτισμένος Κόσμος στην Υφήλιο ξέρουν Από την Ελλάδα τα Ονόματα Περικλής Σωκράτης Πλάτων Αριστοτέλη Λεωνίδας Μ. Αλέξανδρο! Τίποτα Άλλο! Αιώνες η Χώρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Ο ΜΙΚΗΣ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ/ΕΛΑΣΙΤΗΣ κ. Μουσικός Επιστήμονας!!!

    ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΛΕΩΝΙΔΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ξέρουν ΤΟ ΌΝΟΜΑ: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!


    Μίκη ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΉΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!


    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΜΙ!




    2ον. Χα χα χα! Χου χου χου!

    Ο κάθε ανοργασμικός μιλά για την Ελλάδα/Ελληνικό Λαό και Οι Λακέδες Της Ελληνικής Πολιτικής και Πολιτείας ως νέοι Μοντέρνοι Ραγιάδες.... "Απαντούν"!

    Την "Ελληνική" Πολιτεία "Κράτος" την Διοικούν Μικρομεσαίοι Υπάλληλοι Του Διεθνές Κεφαλαίου (Μνημόνια ντεμέκ) με Τους Ντόπιους Διαχρονικούς Λακεδοραγιάδες! Αυτό Λέγεται Νέα Εποχή (New Age)! Και εάν η Μικρασιατική Καταστροφή Είτανε μια Τεράστια Καταστροφή Του Ελληνισμού και Εδαφική η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ!!!

    Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΟΦΗΣ 180° ΜΟΙΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ)!

    ΈΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ Η ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    .... και με ΒΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση