GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Λεβέντης

Στενοί συνεργάτες του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων επισημαίνουν ότι ο Βασίλης Λεβέντης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με τ...


Στενοί συνεργάτες του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων επισημαίνουν ότι ο Βασίλης Λεβέντης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με την πρόθεσή του ή όχι να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα, τη Δευτέρα από τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επισημαίνουν επίσης, ότι ο κ. Λεβέντης "θα εκτιμήσει όλα τα δεδομένα και θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις, έχοντας πλήρη εικόνα για την έκβαση του νόμου περί αλλαγής ταυτότητας φύλου και αφού διαβουλευτεί με στελέχη, βουλευτές και φίλους της Ένωσης Κεντρώων".

Ο κ. Λεβέντης, όπως λένε, επαναλαμβάνει, σε κάθε τόνο, ότι "προέχει η αλλαγή του συγκεκριμένου νόμου και όχι η προσωπική του απόφαση". Παράλληλα σημειώνουν ότι "έφτασε σε αυτό το σημείο (της σκέψης για παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα) από την στάση της κυβέρνησης και ορισμένων κομμάτων, που υπερψήφισαν τον συγκεκριμένο νόμο, δημιουργώντας νέα, μεγάλα προβλήματα στην κοινωνία και αγνοώντας, παντελώς, την επίσημη εκκλησία της Ελλάδος".

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση