GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μουζάλας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού...

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού μετά την έντονη κριτική πο...


Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr.
Όπως μετέδωσε στον Realfm 97,8 ο διευθυντής σύνταξης της Realnews Βασίλης Σκουρής, ο κ. Μουζάλας δέχθηκε σφοδρή κριτική κυρίως για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στα νησιά και είπε μεταξύ άλλων ότι "αυτή η πολιτική που ακολουθούμε δεν είναι πολιτική Μουζάλα, είναι πολιτική της κυβέρνησης. Εγώ την πιστεύω, αν αλλάξουμε την πολιτική αυτή θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού".
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης του κ. Μουζάλα, ωστόσο μόνο και μόνο η εξέλιξη αυτή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει τη σημασία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση