GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιαπωνία: Πατέρας έκαψε ζωντανούς τα πέντε παιδιά και τη σύζυγό του

Πέντε παιδιά και η μητέρα τους κάηκαν ζωντανοί στην Ιαπωνία από φωτιά που ομολόγησε ότι έβαλε ο πατέρας της οικογένειας, αναφέρουν ιαπων...


Πέντε παιδιά και η μητέρα τους κάηκαν ζωντανοί στην Ιαπωνία από φωτιά που ομολόγησε ότι έβαλε ο πατέρας της οικογένειας, αναφέρουν ιαπωνικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα των τεσσάρων παιδιών και της μητέρας μετά την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην πόλη Χιτάτσι, περίπου εκατό χιλιόμετρα βόρεια του Τόκιο, μετά την κατάσβεση της φωτιάς νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Το πέμπτο παιδί ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο, τα παιδιά ήταν μεταξύ τριών και έντεκα ετών.

Ο 32χρονος πατέρας των παιδιών ομολόγησε στην αστυνομία ότι έβαλε φωτιά στο ακίνητο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση