GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στοργική αγκαλιά του Πρίντεζη στον Αντετοκούνμπο - ΦΩΤΟ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο άφησε πίσω την κούραση, μα πολύ περισσότερο το οικογενειακό πένθος μετά την απώλεια του πατέρα του, Τσαρλς, δίνο...


Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο άφησε πίσω την κούραση, μα πολύ περισσότερο το οικογενειακό πένθος μετά την απώλεια του πατέρα του, Τσαρλς, δίνοντας κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού έκανε μεσοβδόμαδα ταξίδι - αστραπή για τις ΗΠΑ, προκειμένου να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, κι ακολούθως ξαναπάτησε το παρκέ για να κάνει τη δουλειά του.

Μάλιστα ο Γιώργος Πρίντεζης, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την ψυχολογική ανηφόρα που ανεβαίνει ο φόργουορντ του "τριφυλλιού" (σ.σ.: είχε χάσει κι αυτός τον πατέρα του πριν από ενάμιση χρόνο, ανήμερα της έναρξης των τελικών), έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον ασπαστεί μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση