GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχεδόν μισό εκατ. Βενεζουελάνοι έγιναν πρόσφυγες στην Κολομβία για να γλιτώσουν από τη δικτατορία του Μαδούρο

«Η κυβέρνηση Μαδούρο καταστρέφει την δημοκρατία» επανέλαβε ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος, αναφερόμενος στους 470.000 Βεν...


«Η κυβέρνηση Μαδούρο καταστρέφει την δημοκρατία» επανέλαβε ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος, αναφερόμενος στους 470.000 Βενεζουελάνους που έχουν βρει καταφύγιο στην Κολομβία για να γλιτώσουν από τα δεινά του δικτατορικού καθεστώτος Μαδούρο.

Η Κολομβία φέρει το βάρος της πολιτικής και οικονομικής κρίσης που μαίνεται στην Βενεζουέλα, είπε χαρακτηριστικά ο Σάντος, και κάλεσε για «λήψη πρωτοβουλιών που θα επιτρέψουν την μετάβαση της Βενεζουέλας στην δημοκρατία».

«Έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες για να εκτονώσουμε αυτή την κρίση ώστε να επιτύχουμε μια είδους δημοκρατική και ειρηνική λύση», συμπλήρωσε ο Κολομβιανός πρόεδρος.

Πρι από τρεις μήνες ο αριθμός των πολιτών της Βενεζουέλας που είχαν εισέλθει στην γειτονική χώρα ανερχόταν σε 340.000. Σήμερα, «εκτιμάται ότι περίπου 470.000 Βενεζουελάνοι βρίσκονται στην χώρα μας, 202.000 νομότυπα και 267.000 παράτυπα», τόνισε ο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Μπογκοτά.

που μοιράζονται σύνορα μήκους 2.200 χιλιομέτρων.

Πηγή πληροφοριών : ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση