GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ατύχημα" βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν την ανάλυση όλων των δεδομένων οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που χειρίζ...


Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν την ανάλυση όλων των δεδομένων οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Από την αξιολόγηση των στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος αλλά και από τη γενικότερη συμπεριφορά των δύο δραστών, οι έμπειροι αστυνομικοί της ασφάλειας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του "ατυχήματος" όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Ανώτατοι αξιωματικοί τονίζουν ότι ο τρόπος δράσης των δύο ανδρών δεν παραπέμπει σε επαγγελματίες εκτελεστές αλλά κυρίως σε άτομα που ήθελαν να στείλουν ένα "μήνυμα" στον γνωστό ποινικολόγο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης το γεγονός πως οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους σε συνδυασμό πως έμειναν για τουλάχιστον 20 λεπτά στο γραφείο του θύματος, ενώ πριν τους έχει δει και ο 32χρονος στενός συνεργάτης του 52χρονου, δεν προσομοιάζει με ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.
Ταυτόχρονα στον χώρο του εγκλήματος έχουν αφήσει πλούσιο υλικό για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, καθώς έχει βρεθεί πλήθος δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού που αντιστοιχούν στους δολοφόνους του Ζαφειροπούλου, στοιχείο που δείχνει ότι δεν είχαν προετοιμαστεί για να σκοτώσουν τον δικηγόρο.
Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει το σενάριο του "ατυχήματος" είναι το γεγονός πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δέχτηκε μόλις έναν πυροβολισμό που μπορεί να αποδείχτηκε μοιραίος αλλά ένας εκτελεστής, όπως έχει δείξει η εμπειρία των αστυνομικών, δεν πυροβολεί μόνο μια φορά αλλά σιγουρεύει πως πέτυχε τον σκοπό του με πολλούς πυροβολισμούς.
Όλα αυτά οδηγούν τις αρχές σε ένα νέο πεδίο ερευνών και κατευθύνουν τις αρχές στον ευρύτερο κύκλο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξει το κινητό τηλέφωνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πιθανότατα να προκύψουν επικοινωνίες που παραπέμπουν στους δράστες.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως οι αστυνομικοί, χρησιμοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το προφίλ των δολοφόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση