Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

  Γεωργιάδης: Ο κ. Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία των οδηγών ταξί


  «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε απλώς το αυτονόητο. Ότι, το ζήτημα των εκλογών δεν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία με τους Ευρωπαίους» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας γιατί ο πρόεδρος του κόμματος αντέδρασε στην προτροπή του Γερούν Ντάισελμπλουμ για εκλογές το 2019.

  Αναφερόμενος στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων όπου «οι πολίτες τάσσονται κατά των πρόωρων εκλογών», ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «το Σύνταγμα υπερβαίνει τις δημοσκοπήσεις».

  Ερωτηθείς εάν «το πάγιο αίτημα της ΝΔ για εκλογές τη φέρνει αντιμέτωπη με τους θεσμούς και την κοινωνία», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ζητούσε εκλογές από την πρώτη μέρα που εξελέγη πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς».

  Αναφερόμενος στο «ο πρωθυπουργός έχει τις πλάτες των Ευρωπαίων» ο κ. Γεωργιάδης προσυπογράφει λέγοντας: «Ο κ. Τσίπραςέχει τις πλάτες των Ευρωπαίων γιατί τους κάνει όλη τη "βρώμικη δουλειά"».

  Για τη στρατηγική της ΝΔ υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και υπέρ συγκεκριμένων επιχειρήσεων, π.χ. Taxibeat, και το κατά πόσον αυτό μπορεί να την απομακρύνει από συγκεκριμένα target group π.χ. ταξιτζήδες, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμά ότι «η ΝΔ έχει κρατήσει μια εξαιρετικά ισορροπημένη στάση». «Μιλάω με τους οδηγούς ταξί καθημερινά. Σας διαβεβαιώ ότι ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία τους. Αντιθέτως, οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι είναι σκληρά εργαζόμενοι και καταλαβαίνουν ότι και οι ίδιοι έχουν να κερδίσουν από το διαδίκτυο ως μέσο προώθησης των υπηρεσιών τους, είναι εξοργισμένοι με την προσπάθεια του κ. Λυμπερόπουλου σε συνεργασία με τον κ. Σπίρτζη να κλείσουν ξανά το επάγγελμα στις νέες τεχνολογίες. Άρα, είμαστε υπέρ των οδηγών ταξί και όχι εναντίον τους», τονίζει ο κ. Γεωργιάδης.

  Όσον αφορά στο σχέδιο του φετινού προϋπολογισμού, ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι «το πλεόνασμα που θα πετύχουμε, φέτος, προέρχεται από την αιματηρή φορολογία και προκαλεί σοβαρά εμπόδια στην οικονομική μας δραστηριότητα» και προσθέτει: «Τίθεται σε μεγάλη αμφιβολία η επίτευξη του στόχου 3,5% για την επόμενη χρονιά με ό, τι αυτό συνεπάγεται για νέα μέτρα στο μέλλον».

  Τέλος, ερωτηθείς, για τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στο νομοσχέδιο για την «αλλαγή φύλου» ο αντιπρόεδρος του κόμματος υποστηρίζει ότι «η ΝΔ δεν αμφισβητεί το δικαίωμα των ανθρώπων αυτών να επιλέξουν το φύλο στο οποίο αισθάνονται οι ίδιοι ότι ανήκουν» και σημειώνει ότι «αναλόγως της εξέλιξης της κοινοβουλευτικής συζήτησης η ΝΔ θα τοποθετηθεί στη λήξη της συνεδρίασης».

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Γεωργιάδης: Ο κ. Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία των οδηγών ταξί Rating: 5 Reviewed By: Press- gr