GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κύργιος εξηγεί γιατί τα μάζεψε και έφυγε από το κορτ

Ο Νικ Κύργιος εξήγησε την αιτία που τον έκανε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση του με τον Στιβ Τζόνσον για το τουρνουά της Σαγκάης. Αναλυ...


Ο Νικ Κύργιος εξήγησε την αιτία που τον έκανε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση του με τον Στιβ Τζόνσον για το τουρνουά της Σαγκάης.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους που ήταν στο γήπεδο και απ' όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση. Με ταλαιπωρεί μια στομαχική διαταραχή εδώ και μερικές μέρες κάτι που ήταν εμφανές από τους πρώτους πόντους. Είχα και μια ενόχληση στον ώμο στην προπόνηση, κάτι που δεν βοήθησε ιδιαίτερα και μετά το τέλος του πρώτου σετ δεν μπορούσα να συνεχίσω γιατί δεν είχα φάει καλά την προηγούμενη μέρα.

Θα πάρω την απόφαση για τα διπλά σε λίγες ώρες ελπίζοντας ότι θα κοιμηθώ καλά σήμερα, κάτι που δεν έγινε χτες! Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί είχα καλό μομέντουμ από το Πεκίνο και ήθελα να τελειώσω καλά τη σεζόν. Θα προσπαθήσω πολύ να το κάνω».

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση