GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λας Βέγκας: Η σύντροφος του μακελάρη δηλώνει ότι αγνοούσε τις προθέσεις του

Η σύντροφος του Στίβεν Πάντοκ, του ένοπλου δράστη ο οποίος σκότωσε 59 ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 500 στο Λας Βέγκας ισχυ...


Η σύντροφος του Στίβεν Πάντοκ, του ένοπλου δράστη ο οποίος σκότωσε 59 ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 500 στο Λας Βέγκας ισχυρίζεται ότι η ίδια δεν γνώριζε ότι σχεδίαζε να πραγματοποιήσει την σφαγή, σύμφωνα με μια δήλωσή της που διάβασε την Τετάρτη ενώπιον δημοσιογράφων ο δικηγόρος της Μάθιου Λόμπαρντ στο Λος Άντζελες.

Στην ανακοίνωσή της η Μαριλού Ντάνλεϊ χαρακτηρίζει τον μακελάρη ως έναν άνδρα ευγενικό, ο οποίος νοιαζόταν και ήταν ήσυχος. «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα που να υποδήλωνε ότι επρόκειτο να συμβεί κάτι τόσο φρικτό», πρόσθεσε.

Οι αμερικανικές αρχές χαρακτηρίζουν τη Ντάνλεϊ «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στην έρευνα, χωρίς να θεωρούν ότι ήταν συνεργός του δράστη.

«Υποθέτοντας ότι δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στις πράξεις του, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ρίξει όσο φως μπορεί στο κίνητρο του Πάντοκ», δήλωσε ανώνυμη πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

«Πριν από δύο εβδομάδες και κάτι, ο Στίβεν μου είπε ότι μου βρήκε ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο για τις Φιλιππίνες και ότι ήθελε να κάνω ένα ταξίδι εκεί για να δω την οικογένειά μου. Όπως όλοι οι Φιλιππινέζοι που ζουν στο εξωτερικό, ήμουν πολύ χαρούμενη που θα επέστρεφα στο σπίτι μου, θα έβλεπα την οικογένειά μου και τους φίλους μου», συνεχίζει η Ντάνλεϊ στη δήλωσή της.

Η 62χρονη προσθέτει πως ενώ βρισκόταν ακόμη στις Φιλιππίνες ο Πάντοκ της έστειλε χρήματα, για να αγοράσει ένα σπίτι για την ίδια και την οικογένειά της.

«Ήμουν ευγνώμων αλλά ανησυχούσα ότι το απροσδόκητο ταξίδι στη γενέτειρά της, και μετά τα χρήματα ήταν ένας τρόπος να μου πει ότι θα με χωρίσει».

«Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτε ούτε είχε κάνει κάτι που να με προειδοποιούσε ή να με οδηγούσε να αντιληφθώ με οποιονδήποτε τρόπο ότι επρόκειτο να κάνει κάτι τόσο φρικτό», συνεχίζει η Ντάνλεϊ, η οποία έφθασε την Τρίτη στο Λος Άντζελες γνωρίζοντας ότι το FBI και η αστυνομία του Λας Βέγκας ήθελαν να μιλήσουν μαζί της.

Η Ντάνλεϊ δήλωσε «συγκλονισμένη» για τους θανάτους και τους τραυματισμούς και πρόσθεσε ότι καθώς είναι μητέρα και γιαγιά η «καρδιά της ράγισε για όλους εκείνους που έχασαν οικείους της».

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση