GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνες της ΕΛΑΣ για τον άνδρα που αποπειράθηκε να απαγάγει μωρό

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη λαϊκή αγορά του Τυμπακίου με τη μητέρα να το καταγγέλλει στην αστυνομία, λίγες ώρες αφ...


Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη λαϊκή αγορά του Τυμπακίου με τη μητέρα να το καταγγέλλει στην αστυνομία, λίγες ώρες αφότου συνέβη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα, το περιστατικό συνέβη, ενώ βρισκόταν στην υπαίθρια αγορά στην περιοχή του Τυμπακίου, όταν ένας άνδρας άρπαξε το καρότσι και τράπηκε σε φυγή.

Μόλις η ίδια αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτρεξε να προλάβει το παιδί της.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, ο εν λόγω άνδρας μόλις κατάλαβε ότι εκείνη τον ακολουθεί, εγκατέλειψε το καρότσι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, oι έρευνες των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα συνεχίζονται.

Αμέσως μετά την καταγγελία της μητέρας στην αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών, αξιοποιώντας κάθε στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα του άγνωστου άνδρα

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αυτοψία στην ευρύτερη περιοχή, όπου συνέβη το περιστατικό, συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ημέρα στη λαϊκή αγορά.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία του Τυμπακίου, με τους γονείς να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τα παιδιά τους, γιατί ο εν λόγω άνδρας επιχείρησε να αρπάξει το μωρό, που βρισκόταν μέσα στο καρότσι του, μέρα-μεσημέρι και σε ένα σημείο με τόσο κόσμο.

Οι αρχές εξετάζουν την καταγγελία με ιδιαίτερη προσοχή, προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία, ώστε να φτάσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το τι ακριβώς συνέβη στην υπαίθρια αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση