GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΚΕ για την ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή

"Η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στη βουλή ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέν...


"Η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στη βουλή ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέναντι στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ εμπλέκουν ακόμα περισσότερο τη χώρα μας στους επικίνδυνους, για το λαό μας, ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή" σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

"Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, επέλεξε έναν ανώδυνο αντίπαλο στο πρόσωπο του προέδρου του Ποταμιού, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ίδια στιγμή που και ο ίδιος και οι υπουργοί του δεν απάντησαν σε κανένα από τα κρίσιμα ερωτήματα που έθεσε το ΚΚΕ στη βουλή, σχετικά με τους ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και την αναβάθμιση των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Ελλάδα" προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει:

"Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι η παρουσία του στην κηδεία του Κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο, την οποία και σήμερα με πολύ θράσος εκμεταλλεύτηκε, όπως και οι επισκέψεις στη Μακρόνησο, δεν είναι παρά το ντεκόρ για το "πολιτικό στριπτίζ" και τις επαίσχυντες συμφωνίες που υπέγραψε με τις ΗΠΑ και την "διαβολικά καλή" κυβέρνηση Τραμπ. Είναι αυτό που σοφά λέει ο λαός μας “τιμάμε (ενίοτε) τους νεκρούς για να θάψουμε τους ζωντανούς”."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση