GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κρήτη - Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε

Φρικτό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα στο Κουμ Καπί, στα Χανιά, μια γυναίκα η οποία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα και π...


Φρικτό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα στο Κουμ Καπί, στα Χανιά, μια γυναίκα η οποία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Περαστικοί που διασκέδαζαν σε διπλανά καταστήματα στην περιοχή, άκουσαν την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν Λιμενικό, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.

Τελικά την γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, ανέσυραν από τη θάλασσα λιμενικοί με τη συνδρομή πυροσβεστών, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα πιθανότατα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Το γεγονός ότι η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη συνέβαλε ώστε η γυναίκα να μην βρεθεί από την πτώση της απευθείας πάνω στα βράχια.

Τα στοιχεία της παραμένουν άγνωστα, καθώς πάνω της δεν βρέθηκαν χαρτιά ενώ το μόνο στοιχείο που κρατούν οι λιμενικές αρχές, που έχουν και την αρμοδιότητα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, είναι ένα δαχτυλίδι το οποίο μπορεί να αποτελέσει το "κλειδί" για την αναγνώριση του πτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση