GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ με Μανωλά στην Εθνική - Μεγάλος ο κίνδυνος να χάσει τα μπαράζ - ΒΙΝΤΕΟ

Η αγωνία κτυπά «κόκκινο» στην Εθνική μετά τη διάγνωση του τραυματισμού του αμυντικού της Ρόμα, Κώστα Μανωλά στη σαββατιάτικη αναμέτρηση ...


Η αγωνία κτυπά «κόκκινο» στην Εθνική μετά τη διάγνωση του τραυματισμού του αμυντικού της Ρόμα, Κώστα Μανωλά στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Νάπολι.

Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από το ματς. Έδειχνε πως έχει πρόβλημα και κατά την αναχώρηση του από το «Ολίμπικο» και τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Έλληνας στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού, παράλληλα με μια φλεγμονή στον αριστερό προσαγωγό.

Με βάση αυτές τις εξετάσεις, ο Μανωλάς θα μείνει σίγουρα εκτός για περίπου 15-20 ημέρες, ενδεχομένως και παραπάνω, οπότε ακόμα κι αν αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει η Ελλάδα για την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας, δεν είναι γνωστός ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική ομάδα θα μάθει σήμερα, Τρίτη, την αντίπαλό της στα μπαράζ και θα είναι μία εκ των Ιταλίας, Κροατίας, Ελβετίας ή Δανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση