GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ τα ραντεβού και οι υποθέσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Τις υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο γραφείο του, ερευνούν εξονυχιστ...


Τις υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο γραφείο του, ερευνούν εξονυχιστικά οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτές σχετίζεται με το έγκλημα.

Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στο θύμα, φαίνεται ότι έχει δεχτεί μία μόνο σφαίρα στον θώρακα, ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροτομή.

Στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκε κάλυκας, που σημαίνει πως είτε χρησιμοποιήθηκε περίστροφο, είτε οι δράστες ήταν τόσο ψύχραιμοι που μάζεψαν τον κάλυκα αμέσως μετά την δολοφονία.

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώνεται στην έρευνα του κινητού τηλεφώνου, του υπολογιστή και του αρχείου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δράστες μπορεί να είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του και εμφανίστηκαν ως πελάτες στο γραφείο.

Ο 32χρονος συνεργάτης του θύματος, ασκούμενος δικηγόρος, που ήταν μαζί του στο γραφείο την ώρα της δολοφονίας, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε μπορέσει να δώσει και πολλά στοιχεία λόγω του σοκ το οποίο είχε υποστεί. Φαίνεται όμως πως οι δράστες παρέμειναν αρκετή ώρα στο γραφείο, πριν γίνει το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν τους άνοιξε ο δικηγόρος και ανέβηκαν στο γραφείο, περίμεναν λίγο στον προθάλαμο πριν συναντηθούν μαζί του και με τον συνεργάτη του και ύστερα κάθισαν όλοι μαζί στην αίθουσα των συναντήσεων.

Στη συνέχεια, ζήτησαν από τον 32χρονο να τους αφήσει μόνους και έπειτα από ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του, πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και έφυγαν.

Το γεγονός ότι μιλούσαν σπαστά ελληνικά και δεν είχαν φροντίσει, σύμφωνα με τις περιγραφές του ασκούμενου δικηγόρου, να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, προβληματίζει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας. Παράλληλα, θεωρούν πως οι δράστες έχουν αφήσει πολλά ίχνη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό και μαρτυρίες έξω από το γραφείο, για να εντοπίσουν τις κινήσεις των δύο δραστών, καθώς μέσα στο γραφείο δεν υπήρχαν κάμερες.

Παράλληλα, παίρνουν καταθέσεις από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του 52χρονου δικηγόρου, προκειμένου να συλλέξουν όλες τις πληροφορίες για τις επαγγελματικές του υποθέσεις και ό,τι άλλο τον αφορούσε και ενδεχομένως να βοηθήσει στην έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση