GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο αρχείο η δικογραφία για τον Παντελίδη - Ο τραγουδιστής οδηγούσε το μοιραίο βράδυ

Στο αρχείο οδεύει η δικογραφία που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, το οποίο κόστισε τη ζωή στον γνωστό καλλι...


Στο αρχείο οδεύει η δικογραφία που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, το οποίο κόστισε τη ζωή στον γνωστό καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε για το θέμα κατέληξε πως οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν ο γνωστός καλλιτέχνης.
H δικογραφία άνοιξε μετά από μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της ψευδορκίας και ουσιαστικά στρεφόταν κατά των δύο κοριτσιών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο μαζί του.
Από την έρευνα και τις πραγματογνωμοσύνες δεν στοιχειοθετήθηκαν ωστόσο οι εν λόγω καταγγελίες.
Η οικογένεια του εκλιπόντος έχει τώρα προθεσμία 3 μηνών εντός της οποίας μπορεί να στραφεί κατά της διάταξης αρχειοθέτησης ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο καθώς μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα, ή ακόμα και την άσκηση ποινικών διώξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση