GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταλανοί φράζουν τις πόρτες των εκλογικών κέντρων - ΦΩΤΟ

Τις πόρτες στα εκλογικά κέντρα έχουν αρχίσει να φράζουν οι Καταλανοί ψηφοφόροι, προκειμένου να μην επιτρέψουν στην αστυνομία να εμποδίσε...


Τις πόρτες στα εκλογικά κέντρα έχουν αρχίσει να φράζουν οι Καταλανοί ψηφοφόροι, προκειμένου να μην επιτρέψουν στην αστυνομία να εμποδίσει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Στο μεταξύ κάλπες και ψηφοδέλτια έχουν αρχίσει να τοποθετούνται σε κάποια από τα εκλογικά κέντρα, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το καταλανικό τηλεοπτικό δίκτυο TV3 μετέδωσε εικόνες από ένα εκλογικό κέντρο σε προάστιο της Βαρκελώνης στο οποίο έχει τοποθετηθεί ήδη η κάλπη και τα ψηφοδέλτια. Επίσης η εφημερίδα La Vanguardia ανέφερε ότι οι κάλπες έχουν αρχίσει να φτάνουν σε αρκετά κέντρα.

Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 09:00 (τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδας), αλλά δεν είναι γνωστό αν η αστυνομία θα επιτρέψει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή φωτο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση