GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα πανεπιστήμια που βγάζουν δισεκατομμυριούχους

Κανένα πτυχίο δεν εξασφαλίζει από μόνο του την επαγγελματική ή οικονομική επιτυχία, υπάρχουν όμως πανεπιστήμια που παρέχουν στους φοιτη...


Κανένα πτυχίο δεν εξασφαλίζει από μόνο του την επαγγελματική ή οικονομική επιτυχία, υπάρχουν όμως πανεπιστήμια που παρέχουν στους φοιτητές τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να χτίσουν μία οικονομική αυτοκρατορία. Κάποια, μάλιστα, «παράγουν» μέχρι και δισεκατομμυριούχους και στην κορυφή όλων βρίσκεται το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Times Higher Education, το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ απαριθμεί 35 δισεκατομμυριούχους στους αποφοίτους του, των οποίων η περιουσία ανέρχεται συνολικά στα 309 δισεκατομμύρια δολάρια.
Το Χάρβαρντ έχει, μάλιστα, τριπλάσιο αριθμό δισεκατομμυριούχων αποφοίτων σε σχέση με το δεύτερο στη σχετική λίστα πανεπιστήμιο, αυτό της Κολούμπια. Μεταξύ των δισεκατομμυριούχων του Χάρβαρντ είναι και ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, και ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, οι οποίοι βέβαια εγκατέλειψαν τις σπουδές τους χωρίς να πάρουν πτυχίο.
Ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους που πήραν πτυχίο από το Χάρβαρντ ξεχωρίζει ο Μάικλ Μπλούμπεργκ που είναι και ο πλουσιότερος όλων, με περιουσία 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Δείτε τη λίστα με τα πανεπιστήμια που απαριθμούν τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους αποφοίτους:

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση