GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου - ΒΙΝΤΕΟ

Για το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στη ζωή της μίλησε σε συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ ανα...


Για το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στη ζωή της μίλησε σε συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε επίσης στον Παύλο Μπακογιάννη, τη σχέση της με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά για τον γάμο της με τον Ισίδωρο Κούβελο.
Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της και είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, έχασα τον καλύτερο μου φίλο. Έχασα τον άνθρωπο με τον οποίο μιλούσα, έλεγα όλα μου τα προβλήματα, από τα γυναικεία, από το «ξεκινάω δίαιτα», μέχρι βεβαίως τα πολιτικά, τα οικογενειακά».
Για τον Παύλο Μπακογιάννη είπε: «Η ζωή δεν σε πάει πάντα εκεί που θες εσύ. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ μικρή. Εκείνη την εποχή παντρευόντουσαν οι άνθρωποι. Παντρεύτηκα. Και ο Παύλος και ο πατέρας μου επέμεναν ασφυκτικά να τελειώσω τις σπουδές μου. Έκανα τα δύο παιδιά γιατί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον Παύλο θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω παιδιά γρήγορα για να τα ζήσει ο Παύλος. Δεν υπολόγιζα βέβαια τη 17 Νοέμβρη. Με το γνωστό αισιόδοξο τρόπο έλεγα θα κάνω 2 στην αρχή και θα κάνω άλλα 2 στα 35. Νόμιζα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος προγραμματίζει τη ζωή του. Βεβαίως όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει, ο Θεός γελάει».
Όσο γιατί δεν έκανε άλλο παιδί είπε: «Το ότι δεν έκανα άλλο παιδί, νομίζω ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη πως θα το έπαιρνε η Αλεξία και ο Κώστας».
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση