GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Κοπανάκι Τριφυλίας - Πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στο Κοπανάκι Τριφυλίας, στη Μεσσηνία, όταν σε κατάστημα που βρίσκεται στην πλατεία ...


Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στο Κοπανάκι Τριφυλίας, στη Μεσσηνία, όταν σε κατάστημα που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, άρχισαν να «πέφτουν» πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν στο patrisnews.gr , ένας αθίγγανος είχε φραστικό επεισόδιο με θαμώνα του καταστήματος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.  Η λογομαχία όμως δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή, η οποία έληξε χάρη στην επέμβαση άλλων θαμώνων.

Ο αθίγγανος απωθήθηκε από το μαγαζί, επέστρεψε όμως μετά από λίγο, κρατώντας μια καραμπίνα, στάθηκε λίγο έξω από την πόρτα του καταστήματος και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να σπάσει τη βιτρίνα και να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό ενός θαμώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα μέτρα πιο μακριά ήταν και ο αδελφός του δράστη, ο οποίος επίσης άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα, τραυματίζοντας ένα άτομο στο πόδι. Επίσης, τραυματίστηκαν -υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- άλλα τρία άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση