GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γιος του αείμνηστου Νώντα Ζαφειρόπ...

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γιος του αείμνηστου Νώντα Ζαφειρόπουλου, πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ένα στοιχείο που έγινε γνωστό και ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης είναι πως οι δράστες δεν ήταν κουκουλοφόροι, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, αλλά πελάτες.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος φέρεται να τους άνοιξε και να τους υποδέχτηκε στο γραφείο του και συγκεκριμένα στην αίθουσα συσκέψεων μαζί με τον συνεργάτη του. Από τον τελευταίο ζητήθηκε να αποχωρήσει για λίγο από τον χώρο και τότε σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Ειδικότερα, η εν ψυχρώ δολοφονία στο δικηγορικό γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 στα Εξάρχεια φαίνεται πως σχετίζεται με κάποια υπόθεση που χειριζόταν τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές της Ασφάλειας, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη του δικηγόρου, ο οποίος ήταν στο γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είπε ότι είχε ραντεβού με δύο πελάτες, οι οποίοι έφτασαν γύρω στις 19:00 και χτύπησαν το κουδούνι της εισόδου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε και ανέβηκαν στο γραφείο του, όπου και οι τέσσερις κάθισαν στην αίθουσα συσκέψεων.

Όπως λέει ο συνεργάτης του θύματος, οι πελάτες ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, γιατί μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φυσικά είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. Οι πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν ότι ότι επρόκειτο για δύο κουκουλοφόρους.

Όταν κάθισαν ο ένας από τους επισκέπτες ζήτησε από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να τους αφήσει μόνους, γι’ αυτό πήγε στο διπλανό γραφείο.

Ξαφνικά άκουσε πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Ο δικηγόρος ήταν νεκρός πάνω στο τραπέζι των συσκέψεων, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Ο συνεργάτης του θύματος, σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 52χρονος έχει δεχτεί πιθανότατα μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και μία στο κεφάλι, αλλά αυτό θα διακριβωθεί από την νεκροψία που θα κάνει ο ιατροδικαστής που μέχρι πριν από λίγο αναμενόταν στο σημείο.

Ένα άλλο πρόσωπο που την ώρα της δολοφονικής επίθεσης βρισκόταν στον ίδιο όροφο ανέφερε στους αστυνομικούς πως άκουσε φωνές και συγκεκριμένα της φράση «Βοήθεια, μας σκοτώνουν», όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες και συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες στην περιοχή, που πιθανόν έχουν καταγράψει τους δράστες και το μέσο με το οποίο διέφυγαν, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση