Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

  Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...


  Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έρχονται στο φως.
  Όπως αναφέρουν πληροφορίες, σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη του δικηγόρου – δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα – που ήταν στο γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είπε ότι είχε ραντεβού με δύο πελάτες, οι οποίοι έφτασαν γύρω στις 19.00 και χτύπησαν το κουδούνι της εισόδου. Εκείνος τους άνοιξε και οι δύο άνδρες ανέβηκαν στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του άτυχου δικηγόρου.
  Από εδώ και πέρα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες χτύπησαν την πόρτα και μπήκαν στο γραφείο κρατώντας όπλα στα χέρια. Ακινητοποίησαν τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Μετά από λίγα λεπτά, πυροβόλησαν τον δικηγόρο και εξαφανίστηκαν, με τον συνεργάτη να τρέχει έντρομος φωνάζοντας βοήθεια.
  Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο συνεργάτης του και οι δύο δράστες – που προσποιήθηκαν τους πελάτες – κάθισαν όλοι μαζί στην αίθουσα συσκέψεων.
  Όταν κάθισαν ο ένας από τους "πελάτες" ζήτησε από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να τους αφήσει μόνους, γι' αυτό πήγε στο διπλανό γραφείο.
  Ξαφνικά άκουσε πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Ο δικηγόρος ήταν νεκρός πάνω στο τραπέζι των συσκέψεων, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.
  Ο συνεργάτης του θύματος, σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία.
  Όπως λέει, οι πελάτες ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, γιατί μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φυσικά είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr