GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. ΓΟΥΝΑΡΗΣ! «Εγώ είμαι ο δάσκαλος που τρολάρισε την κυβέρνηση στην παρέλαση..»

Thanasis Gounaris     Έστειλα ένα μήνυμα στη κυβέρνηση με ένα ήπιο και cool τρολάρισμα !!! Από τις δηλώσεις τους όλα δείχνουν ότι δεν έ...

Thanasis Gounaris 
  Έστειλα ένα μήνυμα στη κυβέρνηση με ένα ήπιο και cool τρολάρισμα !!!
Από τις δηλώσεις τους όλα δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει τϊποτα , έπεται συνέχεια !!

Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους !!!
Είμαι δάσκαλος , Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος των Πειρατών Ελλάδας και Ιδρυτικό Μέλος και Μελος του πολιτικού συμβουλίου του Μετώπου Νίκης !!

Αυτοί που ενοχλήθηκαν σήμερα από το μπλουζάκι μου , επειδή ήμουν στη παρέλαση με μαθητες , δεν ειδα να ενοχλούνται από εικόνες σαν τις παρακάτω που είναι επίσης με μαθητές .
Ξέρω όμως , είναι οι ίδιοι που φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές του
χερ Σόιμπλε . Λυπάμαι αλλά εμένα τα ουρά μου βρωμανε και τα σιχαίνομαι τόσο όσο αυτούς που τα φυλάνε !!
Καλή όρεξη σας είπα ;
---------------
Την παράσταση φέτος δεν την έκλεψαν τα μίνι ούτε καν η Ελένη Λουκά. Ολοι ασχολήθηκαν με τον δάσκαλο συνοδό που έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση την πιο επίκαιρη ημέρα.
Συγκεκριμένα ο εκπαιδευτικός Θανάσης Γούναρης φορούσε μαύρη μπλούζα η οποία  έγραφε «Είπαμε ΟΧΙ» στο εμπρός μέρος και πίσω «ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ - ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;»



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση