GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ του Π. Βούλγαρη! Το πρωθυπουργικό ζεύγος στο Μέγαρο...

Maria Daliani   Μα ούτε μια ταινία δεν τον αφήνουν ν' απολαύσει με την ησυχία όλο από κοντά τον έχουν (ο γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Γ...


Maria Daliani 
Μα ούτε μια ταινία δεν τον αφήνουν ν' απολαύσει με την ησυχία όλο από κοντά τον έχουν
(ο γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Γένς Πλέντνερ μαζί το πρωθυπουργικό ζεύγος χθες βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη 'το τελευταίο σημείώμα' στο Μέγαρο Μουσικής)

Τη νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του.
Μαζί τους ήταν και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, καθώς και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Γενς Πλέτνερ. Παρόντες επίσης ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος κ.ά.



Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία των 200 αγωνιστών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς στην Καισαριανή την 1η Μαΐου του 1944 ως αντίποινα για την εκτέλεση του στρατηγού Κρεχ στους Μολάους Λακωνίας.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση