GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρμπέλης – Χουλτ στην κάμερα του ΟΠΑΠ: Θα τα δώσουμε όλα στο ντέρμπι για τον κόσμο και το μέλλον του Παναθηναϊκού - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα του ΟΠΑΠ μίλησαν οι Νίκλας Χουλτ και Δημήτρης Κουρμπέλης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον «αιώνιο αντίπαλο...


Στην κάμερα του ΟΠΑΠ μίλησαν οι Νίκλας Χουλτ και Δημήτρης Κουρμπέλης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον «αιώνιο αντίπαλο» Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League, το Σάββατο στις 19:30, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη δήλωσαν οι δύο παίκτες, εστιάζοντας στην μεγάλη σημασία του αγώνα για τον σύλλογο και το μέλλον του.

«Κανείς δεν σταματά να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει», δήλωσε στον ΟΠΑΠ ο Σουηδός αμυντικός της ομάδας, Νίκλας Χουλτ, προσθέτοντας πως η ομάδα χρειάζεται τους φίλους της «περισσότερο από ποτέ».

Ο διεθνής αμυντικός μέσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, έστειλε μήνυμα νίκης, τονίζοντας ότι «με την βοήθεια του κόσμου μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε» είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ ο ταλαντούχος χαφ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση