GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ! "ΝΑΙ" (επί της αρχής) για την αλλαγή φύλου από τον Β. Οικονόμου

Θέση υπέρ της υπερψήφισης του νομοσχεδίου,  τουλάχιστον επί της αρχής, για την αλλαγή φύλου πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου πο...

Θέση υπέρ της υπερψήφισης του νομοσχεδίου,  τουλάχιστον επί της αρχής, για την αλλαγή φύλου πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου που είναι και τομεάρχης υγείας. Είναι ο πρώτος βουλευτής του κόμματος που παίρνει ευθέως θέση υπέρ του νομοσχεδίου δημοσίως

Ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο τουλάχιστον επί της αρχής, καθώς- όπως είπε- ρυθμίζει θέματα που στην Ευρώπη έχουν ρυθμιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Παράλληλα άφησε αιχμές για την στάση και τις ανακοινώσεις της ιεραρχίας, λέγοντας ότι οι απόψεις της εκκλησίας είναι σεβαστές αλλά νομοθετούν τα κόμματα και η Βουλή και όχι η εκκλησία η οποία θα πρέπει να περιοριστεί στο πνευματικό της ρόλο.

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου συνέδεσε την ψήφιση του νομοσχεδίου με το κεντροδεξιό άνοιγμα που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα δείξει πως η Νέα Δημοκρατία εννοεί αυτό το άνοιγμα, άνοιγμα που θα της επιτρέψει να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Οικονόμου   τις ίδιες απόψεις διατύπωσε και στην πρόσφατη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος. Στην ίδια συνεδρίαση, υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, η Νίκη Κεραμέως, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Κατερίνα Παπακώστα και αρκετοί ακόμη βουλευτές που υποστηρίζουν το κεντροδεξιό άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό της Νέας Δημοκρατίας.

1 σχόλιο

  1. Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

    Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
    Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

    Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

    Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

    ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση