GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξασφάλισε θέση στο ρόστερ των Μάτζικ και ξέσπασε σε κλάματα ο Μπιρτς

Στο αρχικό ρόστερ τον Ορλάντο Μάτζικ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν θα συμμετέχει ο Κεμ Μπιρτς.  Ο πρώην σέντερ των «ερυθρολεύκων» φαίνε...


Στο αρχικό ρόστερ τον Ορλάντο Μάτζικ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν θα συμμετέχει ο Κεμ Μπιρτς. 

Ο πρώην σέντερ των «ερυθρολεύκων» φαίνεται ότι έπεισε με την παρουσία του τους ανθρώπους του Ορλάντο πως αξίζει μία ευκαιρία και έτσι θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

«Όταν είσαι στην Ευρώπη δεν σκέφτεσαι πως θα γυρίσεις πίσω. Έτσι το γεγονός πως είμαι εδώ φέτος, είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Όμως αυτό είναι μόνο η αρχή. Δεν χαλαρώνω ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψω σκληρά, ακόμα περισσότερο από πριν» ήταν τα λόγια του στην ιστοσελίδα «Orlando Sentinel».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, όταν ο Μπιρτς ενημερώθηκε για την απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας να τον δώσουν μία θέση στο ρόστερ, ξέσπασε σε κλάματα και στη συνέχεια κάλεσε τη μητέρα του για να της μεταφέρει το ευτυχές γεγονός.

Για το πέρασμα του από τους «ερυθρόλευκους» τόνισε πως «ήταν μία χαρά. Γνωρίζεις νέες κουλτούρες. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και το φαγητό υπέροχο. Υπάρχει θέμα φυσικά με την γλώσσα. Οι άνθρωποι εκεί έξω δεν μιλούν αγγλικά και αυτό είναι δύσκολο, ωστόσο συνηθίζεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση