GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία με σκηνοθετημένο ατύχημα - Οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών ληστείας που έγινε το πρωί με τη μέθοδο του σκηνοθετημένου ατυχήμ...


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών ληστείας που έγινε το πρωί με τη μέθοδο του σκηνοθετημένου ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της ληστείας σε βάρος υπαλλήλου των Αρσακείων σχολείων Πάτρας, που φέρεται να μετέφερε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα στις 8 το πρωί της Παρασκευής, ενώ, όπως αναφέραμε, έγινε με την γνωστή μέθοδο του σκηνοθετημένου τροχαίου ατυχήματος.

Η Αστυνομία αναζητάει ένα δίκυκλο με δύο νεαρά άτομα και ένα αγροτικό όχημα με τον οδηγό του.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ληστεία με πανομοιότυπο τρόπο είχε γίνει και πριν από δέκα ημέρες στο Άνω Καστρίτσι σε βάρος μίας γυναίκας, υπαλλήλου εταιρείας μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση