GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς αντέδρασαν οι εργαζόμενοι του Λεμπιδάκη στην είδηση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία

Λίγο πριν διαρρεύσει η είδηση της απελευθέρωσης, οι εργαζόμενοι κλήθηκαν από στελέχη της διοίκησης του εργοστασίου του Λεμπιδάκη προκει...


Λίγο πριν διαρρεύσει η είδηση της απελευθέρωσης, οι εργαζόμενοι κλήθηκαν από στελέχη της διοίκησης του εργοστασίου του Λεμπιδάκη προκειμένου να ενημερωθούν για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το άκουσμα της είδησης προκάλεσε κύματα χαράς και ενθουσιασμού στους υπαλλήλους, οι οποίοι και οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι μετά από 186 μέρες αγωνίας, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν μακριά πλέον από τους απαγωγείς του.
«Ευχαριστώ» ήταν τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία μόλις αντίκρισε τους άνδρες της ΕΛΑΣ, ενώ ο πατέρας του επιχειρηματία, Γιάννης Λεμπιδάκης, ευχαρίστησε τις αρχές και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε η περιπέτεια της οικογένειας να έχει αίσιο τέλος.
Ο 53χρονος, που είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου στην περιοχή του Ηρακλείου την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση