GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! Πανωλεθρία της κυβέρνησης στα Νοσοκομεία...

Πρωτοφανή ποσοστά επιτυχίας στα Νοσοκομεία της χώρας εμφανίζει η Απεργία Αποχή που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ από την μνημονιακή αξιολόγηση που επιχε...

Πρωτοφανή ποσοστά επιτυχίας στα Νοσοκομεία της χώρας εμφανίζει η Απεργία Αποχή που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ από την μνημονιακή αξιολόγηση που επιχείρησε να επιβάλλει η Κυβέρνηση. Στη συντριπτική πλειοψηφία των Νοσοκομείων τα ποσοστά συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση ξεκινούν από το 90% και φτάνουν ακόμα και στο 100%.

Οι εργαζόμενοι ακλουθώντας την κατεύθυνση που έδωσε η ΑΔΕΔΥ και τα Σωματεία αρνήθηκαν να καταθέσουν φύλλα αξιολόγησης, παρά τις πιέσεις, τους εκβιασμός και την διασπορά ψεύτικων ειδήσεων για δήθεν δεινά που θα υποστούν.

Είναι γνωστό ότι η Κυβέρνηση αφού απέτυχε στην πρώτη φάση να περάσει τη μνημονιακή αξιολόγηση, επανήλθε με την τροπολογία Γεροβασίλη δίνοντας νέα προθεσμία στους εργαζόμενους για αυτοαξιολόγηση που έληξε σήμερα άπρακτη. Όμως τα μηνύματα από όλη τη χώρα είναι ότι και αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεν «τσίμπησαν», αρνήθηκαν να καταθέσουν φύλλα αξιολόγησης και γύρισαν την πλάτη στους εκβιασμούς της Κυβέρνησης.

Περήφανη στάση φαίνεται ότι κρατάει και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών στα νοσοκομεία (προϊστάμενοι, Διευθυντές) που παρά τις απειλές δίνει μαζί με τους υφιστάμενούς τους τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση.

Φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία όπως πρωτοστάτησαν στον αγώνα ενάντια στην Αξιολόγηση Μητσοτάκη έτσι και τώρα δίνουν τον τόνο και μαζικά απορρίπτουν την αξιολόγηση που προωθεί η τρόικα μαζί με την Κυβέρνηση.
http://ygeionomikoi.gr/2017/10/02/%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B8%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση