GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση μισθών των στελεχών του ΔΝΤ ζητά ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ - Γιατί αναφέρθηκε στην Ελλάδα

Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας ζήτησε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν. Ο κ. Μνο...


Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας ζήτησε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν.
Ο κ. Μνούτσιν αναφερόμενος στο ΔΝΤ, σύμφωνα με τους Financial Times, έκανε αναφορά και στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «έχει έρθει η ώρα το Ταμείο, το οποίο σε χώρες που βρίσκονται αντιμέτωπες με την οικονομική κρίση, όπως η Ελλάδα, έχει επικριθεί έντονα για τις σκληρές απαιτήσεις του για δημοσιονομική προσαρμογή, να προχωρήσει σε «σκληρές επιλογές» και να κοιτάξει και τα δικά του λειτουργικά κόστη, συμπεριλαμβανομένων και των παχυλών μισθών του προσωπικού του και των επιπλέον παροχών».
«Το ΔΝΤ θα πρέπει να λειτουργεί υπό ένα μοντέλο πειθαρχίας του προϋπολογισμού και της αποτελεσματικής διαχείρισης των περιορισμένων εσόδων» τόνισε ο κ. Μνούτσιν και πρόσθεσε: «Για να επιτευχθεί ο εν λόγω στόχος, χρειάζονται σκληρές επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση