GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή κτιρίου στο παραπέντε για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

Η Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου αποφάσισε πως για προληπτικούς λόγους η Σύνοδος Κορυφής, δεν θα διεξαχθεί στο νέο κτίριο Europa, αλλ...


Η Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου αποφάσισε πως για προληπτικούς λόγους η Σύνοδος Κορυφής, δεν θα διεξαχθεί στο νέο κτίριο Europa, αλλά στο παλιό Justus Lipsius.
Eξέδωσε μάλιστα την ακόλουθη ανακοίνωση: "Υπό το φως του σημερινού περιστατικού στο κτίριο Europa, αποφασίστηκε, ως προληπτικό μέτρο, όπως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 19-20 Οκτωβρίου πραγματοποιηθεί στο κτίριο Justus Lipsius. Το πρόγραμμα παραμένει αμετάβλητο".
Σημειώνεται ότι το νέο κτίριο "Europa" σήμερα για 2η φορά σε 10 μέρες παρουσίασε πρόβλημα με διασπορά τοξικών καπνών από χώρο της κουζίνας, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν και πάλι οι εργαζόμενοι των μαγειρείων.
Την περασμένη εβδομάδα το περιστατικό αποδόθηκε σε συνδυασμένη χρήση καθαριστικών χημικών ουσιών, που εισήλθαν στον εξαερισμό από το χώρο της κουζίνας.
Πηγή ρεπορτάζ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση